Guardian: У Києві є житлові масиви, куди співробітники ТЦК не ходять

image
5 Травня 2024, 17:39
Поділитися:

У Києві є житлові масиви, в яких ніколи не ступала нога працівника територіального центру помплектування та соціальної підтримки.

Про це пише британське видання Guardian.

Йдеться передусім про дорогі мікрорайони. Видання розпитало мешканця одного з них, 36-річного IT-менеджера на ім’я Олександр. Він пересувається столицею лише на автомобілі, бо так менше шансів бути зупиненим для перевірки документів.

В один з так званих багатих районів він переїхав не так давно – і переїхав з такою ж метою. Дехто із сусідів Олександра по будинку – колишні народні депутати та чиновники. За його словами, співробітники ТЦК обїодять такі житлові комплекси стороною, бо знають, що там майже всі “непридатні”, “заброньовані” чи “недоторканні”.

З початком повномасштабної війни Олександр та його дружина, за їхніми словами, активно донатили ЗСУ. Чоловік за свої гроші придбав протез воїну, який втратив ногу. Однак сам воювати він не готовий.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що трьох депутатів Київради судитимуть за те, що вони ухилялись від військової служби.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua