Фотогенічні місця в Макарові та його околицях – Макарів Діловий

image
24 Квітня 2021, 13:21
Поділитися:

Раніше, аби отримати гарний сімейний портрет, треба було замовляти фотографа, орендувати студію та чекати вже самої зйомки. Тепер все трошки інакше. Сьогодні, звісно, послуги фотографів та студій користуються такою ж великою популярністю. Але дещо змінилося: зараз у більшої кількості людей з’явився доступ до хорошої техніки. Також у нашому житті з’явилися смартфони, камери яких інколи не поступаються якістю і деяким фотоапаратам. Тож тепер робити якісні фото можна набагато простіше та швидше.
Але для цього треба ще й гарна локація. А що робити, якщо поруч немає студії? В хід ідуть знайомі локації!
Сьогодні ми підготували для вас добірку цікавих, гарних та зовсім не очевидних локацій у межах Макарова, де у вас може вийти чудова фотосесія.
«Дубина»

Мабуть, багато хто чув про це місце. В кінці вулиці Заводська, якщо повернути наліво і пройти трохи далі, можна побачити довгу алею із високих дубів. Там гарно не лише осінню, коли все вбирається в золото, а й навесні та влітку. Тіні від дерев створюють особливу атмосферу, а їхні довгі ряди імітують тунель.

Ставок, дорогою на Наливайківку

Дорогою з Макарова в село Наливайківка зліва можна помітити невеликий ставок. Зараз рибалити та купатися там не можна, але ж ніхто не забороняв фотографуватися. Територія довкола водойми прибрана, неподалік стоять невеличкі альтанки для відпочинку. Атмосфера там затишна. І фотографії також можуть вийти затишними.

Центральний стадіон

На підході до стадіону, на фоні воріт, можна зробити більш розслаблені фото. Особливо гарні знімки вийдуть під час заходу сонця. А от вже на самому стадіоні, вочевидь, краще вийдуть фото у спортивному стилі. Також можна сфотографуватися і на трибунах.

Ліссосмуга у Фасівочці

В кінці вулиці Свердлова є поворот до хвойного лісу. Там росте багато високих сосен і фото серед них також виглядатимуть естетично та цікаво. Головне – не заходити далеко в ліс під час фотосесії!

Спуск до річки в Панському парку

Ну, в цьому місці бували точно чи не всі, але про нього сказати точно варто. Навесні та влітку тут можна зробити красиві фото біля верби, яка «косами» спукається до води. Фотографії можуть вийти навіть казкового характеру, якщо підібрати відповідний образ.

Сквер «Молодіжний»

Досить очевидне місце, погоджуємося. Але тут можна сфотографуватися не лише на фоні дерев чи ЦТДЮ, але і також в центрі самого скверу біля лавок, які стоять під цікавою дерев’яною спорудою. Хто був там, той відразу зрозуміє про що йде мова.
Тут є можливість погратися із перспективою. Фото можна зробити з ракурсу «знизу – вгору» і тоді фоном будуть якраз дерев’яні балки споруди. Незвичайно та оригінально.

Набережна біля річки Здвиж

Тут відкривається красивий краєвид на річку. А коли зацвітуть дерева та кущі, фото на їх фоні будуть яскравими та по-весняному теплими!

Нехай ваші знімки будуть завжди вдалими і позитивними)

Джерело: Макарів Діловий