Forbes визначив місце Броварів у рейтингу найкращих міст для ведення бізнесу | Трибуна

image
10 Вересня 2020, 20:01
Поділитися:

У вересневому випуску друкованого журналу «Forbes Україна» оприлюднено список найкращих міст для ведення бізнесу в нашій країні. Про це на своїй сторінці пише «Ліга Новини». На жаль,  Бровари не ввійшли в десятку найкращих міст.

До списку міст рейтингу автори взяли 38 міст із кількістю населення від 90 тис. мешканців. Рейтинг визначає перспективні напрямки розвитку бізнесу та залучення інвестицій в ці міста.

За версією українського Forbes, Івано-Франківськ займає перше місце в рейтингу кращих міст для ведення бізнесу.

Forbes

Фото – Андрій Василенко

У ТОП-10 також увійшли Вінниця, Львів, Київ, Тернопіль, Ужгород, Дніпро, Хмельницький, Одеса та Харків.

Бровари розташувалось на 12-й сходинці через низькі показники критеріїв «Освіта» (10 балів) та «Прозорість міської влади» (33 бали). Нижче за показниками прозорості міської влади в рейтингу лише м. Павлоград (28 балів). Бровари та Ірпінь з однаковими показниками цього критерію в рейтингу на передостанній сходинці. За версією Forbes, найпрозоріша влада у Львові та Вінниці.

Що стосується показників критерію «Освіта», то серед 38 обраних для участі в рейтингу міст, у Броварах він найнижчий. У Львові цей показник вищий від нашого міста в 10 разів і в рейтингу є найкращим результатом –100.

Головне фото –  Андрій Захарченко 

Читайте також:

Динаміка Броварів у рейтингу прозорості 100 міст України. Курс назад?

Рейтинг найбільш затребуваних професій у 2020 році

Перегляди публікації: 7

Джерело: Трибуна – Бровари