Фонд відновлення Ірпеня розповів історію родини Ачкасових, будинок яких знищив російський снаряд

image
19 Липня 2023, 10:59
Поділитися:

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеоісторію родини Ачкасових та їхнього знищеного будинку на вулиці Вишневій, 1/7 б в Ірпені. До повномасштабного вторгнення тут проживали Андрій Ачкасов разом із дружиною Тетяною та шестирічним сином Назаром.

«Стільки було душі і сили вкладено… Нас можуть зрозуміти тільки такі ж люди, як ми. Коли у тебе не залишилося нічого, абсолютно нічого», — розповідає на згарищі свого будинку Андрій Ачкасов.

До будинку в Ірпені родина переїхала ще у 2018 році, коли їхньому сину був один рік.

3 березня родина Ачкасових евакуювалася з Ірпеня, а вже 6 березня у місцевих пабліках дізналися, що їхня оселя не вціліла. Через детонацію ворожих снарядів, будинок повністю згорів.

«Родина потребує допомоги у відбудові свого житла, адже самотужки не має можливості цього зробити. Допомогти родині в цьому можна вже зараз, відправивши переказ з приміткою “Родині Ачкасових”», — зазначає співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Допомогти можна ТУТ.

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня розповідає історії зруйнованих будинків у місті, щоб залучити допомогу на їхню відбудову. Зокрема, нещодавно вони опублікували відеоісторію знищеної оселі родини Толкач.

Джерело: Містоінформ