Фонд відновлення Ірпеня опублікував чергову відеорозповідь про зруйновані росіянами будинки родини Степаненків

image
12 Жовтня 2023, 07:03
Поділитися:

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь, присвячену зруйнованим будинкам родини Степаненків, що на вулиці Павленка, 27 та 29.

«Два будинки в місті Ірпінь, перший-площею 110 квадратних метрів, в якому проживала велика та дружня родина Степаненко:  бабуся та дідусь, батько та молода родина Юрія з дружиною Анною і трьома синами: Стефаном, Міланом, Марком. Та другий будинок 160 квадратних метрів в який збиралась переїхати молода сімʼя. В будинку завжди панувала злагода і любов, діти наповнили оселю сміхом та веселощами. Вже майже все було готове для переїзду в свою омріяну оселю, але почалась війна і в результаті попадання ворожого снаряду в батьківський дім, який був повністю зруйнований, згорів і новий будинок», — розповів співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Він наголосив, що родині потрібна допомога у відбудові житла.

«Допомогти родині можна вже зараз, відправивши переказ з приміткою «Родині Степаненко», — – зазначив Карплюк.

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені зруйнованим помешканням родин Овдейчуків,  Кушнірів, Вдовенків, Лозових,  Новицьких, Жуковських,  Булічів, Миронових,  Ярових,  Бондарчуків і  Дяченків.

Джерело: Містоінформ