Фонд відновлення Ірпеня, БФ «Леруа Мерлен Солідарність» та Ірпінська міськрада підписали меморандум про співпрацю

image
9 Листопада 2023, 19:44
Поділитися:

Сьогодні в Ірпінській міській раді відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Фондом відновлення Ірпеня, благодійним фондом «Леруа Мерлен Солідарність» та міською радою. В рамках меморандуму будуть відновлювати будинок в одному з найбільш постраждалих мікрорайонів громади за адресою: місто Ірпінь, 10 лінія, 4А. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

За його словами, фонд «Леруа Мерлен Солідарність» надасть будівельні матеріали, зокрема, готовий цемент. А компанія «Екософт» фінансуватиме відновлення цього будинку в рамках благодійної кампанії «Допомога в кожній краплі».

Але до повного відновлення Ірпеня ще багато роботи. «Ми закликаємо бізнес, донорів, фонди об’єднати наші зусилля задля якнайшвидшого відновлення міст та країни. Відновимо міста — відновимо економіку», — наголосив Володимир Карплюк.

Задонатити на відбудову Ірпеня будинку на 10 Лінії, 4А можна за цим посиланням. Більше інформації — на сайті Фонду відновлення Ірпеня.

Нагадаємо, благодійний фонд «Леруа Мерлен Солідарність» вже понад рік допомагає у відбудові Ірпеня. Було відновлено найвищу будівлю міста — 18-поверхівку ЖК «Синергія 2+» де мешкає понад 1000 осіб. Вартість відновлення склала близько 10 млн грн.

Також фонд вже профінансував ремонтні роботи для відновлення 18 об’єктів міста, тринадцять з яких – багатоквартирні будинки. Загальна вартість відновлення обʼєктів вже становить понад 55 млн грн.

Джерело: Містоінформ