Фонд «Швидка допомога Україні» покриє заборгованість студентів ДПУ, які постраждали від війни

image
5 Травня 2023, 10:33
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Німецький фонд «Швидка допомога Україні» та громада німецького міста Нойса покриють заборгованості за навчання студентів Державного податкового університету в Ірпені, сім’ї яких зазнали великих втрат через війну. Про це інформує Державний податковий університет.

Як зазначають у ДПУ, студент може отримати допомогу від фонду у трьох форматах — одноразово, протягом року та до закінчення терміну навчання.

Про це домовився в.о. ректора університету Дмитро Серебрянський з представниками фонду Маркусом Ліусмінном, Юттою Штусген, Денісом Рімпе, Анке Штраетер, з керівником адміністрації міста Нойсом Гінсом Юргеном та Генеральним консулом України в Дюсельдорфі Ариною Шум. Зустріч відбулася під час робочого візиту Дмитра Серебрянського до Німеччини.

«Наприкінці зустрічі очільник вишу подякував німецьким колегам за підтримку, співпрацю та готовність надати допомогу українським студентам у складні часи», — зазначають у ДПУ.

Нагадаємо, сьогодні, 5 травня, в Державному податковому університеті в Ірпені пройде зустріч студентів та представників Міністерства молоді і спорту України, Київської обласної державної адміністрації  та міжнародних експертів. Під час заходу учасники обговорять питання відбудови Ірпеня. Зустріч спільно організували «Irpin Reconstruction Summit», ДПУ та Ірпінська міська рада.



Джерело: ITV