Фонд Дениса Єрмака надасть Бучі допомогу у боротьбі з коронавірусом

image
1 Квітня 2020, 11:00
Поділитися:

Більше двадцяти медичних масок та дезинфікуючі засоби передадуть бучанському міському голові Анатолію Федоруку представники благодійного фонду Дениса Єрмака.

Благодійний фонд “Золоте життя”, який очолює Денис Єрмак, заявив про підтримку бучанської влади у боротьбі з коронавірусом. Більше двадцяти медичних масок підвищеного захисту отримають співробітники бучанської міської ради, передати також планують санітайзери та дезинфікуючі засоби. Про щедру пожертву заявили на офіційному сайті Бучанської міської ради.

Новина про співробітництво з Денисом Єрмаком, який є братом голови Офісу президента України, вже встигла з’явитися на сторінках лояльних до бучанського міського голови місцевих ЗМІ, які належать Олексію Зіневичу – бізнесмену та фігуранту багатьох кримінальних справ щодо незаконного виділення землі у Бучі. Саме його називають людиною, яка колись привела Анатолія Федорука до фонду “Золоте життя”.

Не пропустив можливості підкреслити подію і секретар бучанської міської ради Василь Олексюк, він подякував чиновникам та співробітникам фонду
за плідну роботу, в результаті якої Буча отримає більше двадцяти медичних масок та дезинфікуючі засоби.

Благодійний фонд “Золоте життя” Дениса Єрмака не випадково налагодив співпрацю саме з бучанським міським головою Анатолієм Федоруком, адже він у минулому неодноразово поповнював цей фонд і сприяв його розвитку.

 

Джерело: 1 квітня.

Джерело: МИСТОИНФОРМ