Фінішував чемпіонат міста Києва серед дітей 2010 року народження. На старт турніру вийшло 10 команд, серед який був і представник Макарова – “Юніор”, який у підсумку фінішував четвертим

image
14 Лютого 2020, 18:11
Поділитися:

Фінішував чемпіонат міста Києва серед дітей 2010 року народження.
На старт турніру вийшло 10 команд, серед який був і представник Макарова – “Юніор”, який у підсумку фінішував четвертим.
Старт у “юніорів”, відверто кажучи, не склався : перші три матчі були програні із загальним рахунком 5-19 . Зате потім підопічні Олександра Жгута здобули чотири перемоги у п’яти матчах і за два тури до завершення турніру цілком могли розраховувати на медальний фініш. Втім, не судилося… Поразки в двох останніх матчах так і залишили юних макарівчан на четвертій позиції. Однак варто візначити, що у такому юному віці на головний план виходить не результат, а набутий турнірний досвід, який обов’язково допоможе хлопцям у майбутньому !
Склад команди “Юніор” 2010 року народження :
Цимбровський Ілля, Бондар Назар, Соломенко Тимур, Прокопенко Артем, Войналович Вадим, Зубко Ярослав, Горай Єгор, Мироян Артем, Пащенко Артем, Романюк Микола, Горюнов Микита, Тихий Валентин, Мусієнко Матвій. Тренер – Олександр Жгут.

Забиті м’ячі : Бондар Назар – 23
Цимбровський Ілля – 5
Романюк Микола – 4
Мусієнко Матвій – 1

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини