«Фінансування будівництва Вишнівської загальноосвітньої школи №1 розблоковано!»

image
16 Липня 2019, 12:06
Поділитися:

Фінансування на будівництво ІІ черги Вишнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 розблоковано. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян за результатами зустрічі з представником компанії генерального підрядника «Євротехнології».

«Як і обіцяв, фінансування будівництва загальноосвітньої школи №1 розблоковано. Сьогодні генеральний підрядник отримав кошти за вже проведені роботи. Цілих 8 млн грн. І пообіцяв, що прискорить всі роботи, щоби завершити будівництво до 1 листопада 2019 року», – зазначив Михайло Каренович.

Очільник Київської ОДА закликав мешканців Вишневого контролювати процес будівництва: «У мене велике прохання до вас: виходьте, контролюйте, дивіться і якщо ви бачите якість проблеми – інформуйте мене безпосередньо і кажіть про стан будівництва цієї школи. Давайте тепер всі разом перевіримо хід будівництва!».

Нагадаємо, на минулому тижні під час робочого візиту до Вишневого Михайло Бно-Айріян провів робочу зустріч з місцевою громадою щодо проблемних питань будівництва школи №1. Голова КОДА становив 1 листопада 2019 року граничним терміном добудови школи та дав доручення профільним заступникам спільно з генеральним підрядником розробити і надати узгоджений план-графік будівництва і його фінансування.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація