Фестиваль саморозвитку «ХоДіМо» – криниця нових ідей, знань та корисних контактів

image
22 Травня 2019, 21:31
Поділитися:

Повідомлення про подію оприлюднено на офіційній сторінці фестивалю у мережі FB. Як зазначають  організатори, «ХоДіМо» (Хочу.Дію.Можу.) це шанс зробити своє життя продуктивнішим та більш гармонійним у всіх його сферах.

Фестиваль саморозвитку відбудеться в Броварах 8 червня в школі мистецтв на бульв. Незалежності, 12-В.

Із 9 год до 19 год своїми знаннями ділитимуться фахівці з різних напрямків саморозвитку: психологи, арт-терапевти, психотерапевти, коучі, бізнес-тренери, які допоможуть вирішити проблемні питання, повірити в себе, розкрити потенціал і визначитися з напрямками життєвого шляху.

Загалом, 17 спікерів  проведуть17 майстер-класів на теми:
• фінансів;
• тайм-менеджмету;
• емоційного інтелекту;
• самооцінки;
• стосунків у сім’ї;
• краси та здоров’я;
• духовного росту та інші.

Серед спікерів:

Маргарита Січкар – засновниця і власниця «Щастя HUB», засновниця еко-реабілітаційного центру іпотерапії «Камелія», президент благодійного фонду іпотерапії «Камелія», авторка книг, телеведуча, яка проведе  майстер-клас «5 секретів щасливої людини».
Оксана Волжина – засновниця/фундаторка еко-школи 7-Filds, педагог та психолог, ведуча жіночих тренінгів, маркетолог, багатодітна мама розкаже, як створити капітал на українську зарплату.
Олександра Дудар – маркетинг і сейлс-директор групи компаній БЗБК, співзасновниця BroBots, резидентка центру психотерапії і коучинга «Є.Сенс» проведе  майстер-клас  на тему «Стрес і травми: як жити, коли немає сил».
Леся Бригінська – практикуючий звукотерапевт, майстер Рейкі, масажно-мануальних і енерго-цілющих практик, медитацій, засновник звуко-терапевтичного проекта «Ера ОМ» організує майстер-клас із звуко-резонансної терапії.
Наталія Мельник – психолог, кінезіолог, нейропсихолог, арт-терапевт, дитячий та сімейний психолог розкаже про  енергоінформаційне забруднення/вампіризм, порчу, зглаз та методи самозахисту.
Олексій Кильовий – тренер із підвищення продуктивності, організатор тренінгів у напрямках персонального розвитку та фінансової грамотності, письменник  проведе майстер клас «Як робити менше, а встигати більше».
Марина Власенко – член Асоціації дизайнерів України, викладачка моди і мистецтва в креативно-розвиваючому просторі «ІНДИГО»; майстриня старовинного флорентійського ремісничого мистецтва «TRECENTESCOFIORENTINO» розкаже про моду, яка дарує здоров’я.

Замовити квиток на фестиваль можна за посиланням: https://forms.gle/h6SybzoGCyya4KWo6

Вартість квитка при замовленні у травні – 250 грн, у червні – 300 грн, у день проведення – 350 грн.

10% від кожного квитка організатори обіцяють перерахувати у Благодійний фонд  допомоги  онкохворим «Інна».

Джерело: Трибуна Бровари