Фестиваль людей похилого віку влаштували у Київському палаці ветеранів

image
26 Вересня 2019, 18:22
Поділитися:

1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку. З цієї нагоди у Київському міському палаці ветеранів влаштували мистецький фестиваль.

Артисти поважного віку влаштували для своїх одноліток феєричний концерт із запальними танцями та співами. Усіх гостей привітали заступниця голови КМДА Марина Хонда та директор Департаменту соціальної політики КМДА Руслан Світлий.

– Покоління, що виросло без гаджетів – унікальне. Вони радіють живому спілкуванню, займаються творчістю, створюють особистий простір, у якому почувають себе щасливими. На фестивалі у Київському міському Палаці ветеранів я була щиро здивована: скільки у них ще енергії! Правду кажуть: тобі стільки років, на скільки ти себе відчуваєш. Не хочу називати цей день – Міжнародний день людей похилого віку. Для мене – це день мудрості, краси та життєвої енергії! Ви – неперевершені, привітала присутніх Марина Хонда.

До слова, Київський міський Палац ветеранів є спеціальною установою, створеною для культурного, медичного, правового, соціально-побутового обслуговування ветеранів та інвалідів війни, ветеранів Збройних Сил, правоохоронних органів, ветеранів праці, пенсіонерів різних категорій, залучення їх до суспільної діяльності, задоволення духовних потреб та інтересів. 

Палац займає триповерхову будівлю. На І поверсі будівлі розташовано перукарню, кабінет юриста та надаються медичні послуги (приймають лікарі терапевт, невропатолог, стоматолог, кардіолог, психолог, ЛФК). На ІІ поверсі розташована художня майстерня та клубна кімната, де проходять виставки. Третій поверх займає хор «Київська Русь».

У міському Палаці ветеранів функціонує більше 10 гуртків. Є актова та конференційна зали, у яких проводяться конференції, концерти, з’їзди.

Фото Бориса КОРПУСЕНКА

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ