Фен-гребінець: правила використання та можливості

Фен-гребінець: правила використання та можливості
27 Листопада 2023, 12:18
Поділитися:

Фен-гребінець — новомодний девайс, який полегшує укладку волосся. Не потрібно користуватися додатковими приладами, щоб створити ідеальний об’єм. Завдяки насадці-щітці, яка обертається навколо осі, шевелюра висушується та одночасно вкладається. Секрети використання пристрою розповімо у статті.

Які переваги техніки

Новий б’юті-прилад відкриває перед власницею великі можливості. Адже витрачати час та кошти на похід до салонів краси вже не потрібно. Вишуканий образ можна створити за лічені хвилини не виходячи з дому. До того ж легко вгамувати жорстке та густе волосся: підкрутити, вирівняти, додати об’єму. Наявність декількох режимів дозволяє дбайливо доглядати за шевелюрою. Можна відрегулювати температуру, потужність та силу потоку. Завдяки щітці пересушити локони неможливо, як і обпектися. Більшість моделей мають насадки з керамічним покриттям. Відбувається рівномірний прогрів, волога залишається всередині волосини, що запобігає розпушуванню. Перш ніж скористатися приладом, необхідно трішки підсушити пасма. Занадто вогкі можуть йому нашкодити. Дизайн та форма пристрою практичні. Він вмикається та гріється після натискання кнопки. Це зручно, бо є можливість швидко вимкнути фен-гребінець. Потік повітря керований, його легко спрямовувати у потрібному напрямку.

Правила застосування девайсу

Створення укладки за допомогою приладу — процес зовсім нескладний. Слід лише розібратися та запам’ятати деякі важливі моменти. По-перше, завжди прибирати зайву вологу з волосся за допомогою рушника або звичайного фена. Спочатку слід нанести на шевелюру термозахист, а потім сушити. Не забувайте й про засіб для укладання, приділивши особливу увагу корінню. Кожне пасмо ретельно розчешіть рідким гребінцем. Довгу шевелюру розділіть на зони. Відокремте верхівку, потилицю, скроні та зафіксуйте, щоб не заважали. Попрацюйте з нижньою частиною, рухаючись від центру до вух. Звільніть пучок, накрутіть його на щітку повністю або тільки кінчик — залежно від того, що потрібно створити: локони чи завиток знизу. Так само і з рештою волосся. Зафіксуйте зачіску лаком. Коротка стрижка також вкладається після миття голови. Обов’язково наноситься термозахист, потім — гель чи мус для кращої фіксації. Послідовність дій:

  1. Розділіть шевелюру на зони.
  2. Відокремлюйте пасма та накручуйте, тримаючи фен-гребінець вертикально.
  3. Закріпіть результат обдувом холодним повітрям.
  4. Для створення блиску нанесіть на кінчики віск.

Нові тренди у сфері б’юті-краси значно полегшують життя жінкам. Поява фен-гребінця дала можливість створювати салонні укладки в домашніх умовах. Завдяки компактності пристрій можна брати в дорогу та залишатися в чудовій формі за будь-яких обставин.