Фастів – місто кохання!

image
16 Лютого 2019, 02:06
Поділитися:

Фастів – місто щирих емоцій, чистих почуттів та безмежної любові! Адже саме у нашому місті так багато міцних сімей та закоханих пар. Які сьогодні зібралися на П’ятачку демократії, щоб разом відзначити свято найкращого почуття, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість та захоплення.

 

Родзинкою свята стали пари, котрі 2019 року святкуватимуть «золотий ювілей» подружнього життя! Це люди, які 5 десятиліть поспіль йшли рука біля руки, дивилися в одному напрямку та разом долали перешкоди і раділи подарункам долі. Це ті люди, на яких хочеться рівнятися. Сьогодні для цих подружніх пар за сприяння керівника Фастівського міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ У Київській області Ольги Скурскої було проведено урочисту церемонію відзначення 50-річчя весілля. Тут були і весільні рушники зі сватами, і каравай і солодкі вигуки «Гірко!».

 

Привітала усіх фастівчан зі святом кохання заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко.

 

До слова, у цей чарівний день рівно рік тому на улюбленому містянами П’ятачку демократії урочисто відкрили інсталяцію «Серце єднання», біля якого так полюбляють зустрічатися закохані та фотографуватися фастівчани і гості міста.

 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua