Фасади фастівських будинків причепуряться

image
12 Березня 2019, 11:19
Поділитися:

Опорядження фасадів фастівських будинків, яке позитивно впливає на зовнішній вигляд міста, продовжуватиметься і цього року. Як повідомив на черговій апаратній нараді з питань життєдіяльності міста, яка відбувається щопонеділка, начальник  КП «Фастівська ЖЕК» Микола Савочка, ці роботи проводяться відповідно до затвердженого плану.

У поточному році охайного вигляду має набути будинок під номером 24, розташований на вулиці Соборній. Для його оздоблення вже виготовлено проектно-кошторисну документацію, згідно з якою на це передбачено, враховуючи здійснення термомодернізації, витратити понад 5 млн. гривень.  Частина коштів, необхідних для початку оновлення житлової споруди, а це 1 млн. 300 тис. гривень субвенції, отримано з державного бюджету. Воно вже може стартувати після успішного завершення тендеру, який оголошено і триватиме до середини березня.

Очікується продовження робіт ще одного будинку – на Соборній, 39. Також у планах на реконструкцію фасадів будинки з цієї вулиці – № 32 та 41. Але причепуритись, за словами начальника ЖЕКу вони зможуть після того, як буде вирішено питання з фінансуванням ремонту. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua