Евакуація автівок у Києві: Машини на штрафмайданчик доставляють цілодобово

image
20 Лютого 2019, 11:18
Поділитися:

Центр організації дорожнього руху у м. Києві впровадив Єдину систему евакуації затриманого транспорту. 

Про це повідомляє телеканал «Київ».

Перевезення і розвантаження автівок здійснюють цілодобово, до роботи залучили вантажну техніку із кранами-маніпуляторами та екіпажі водіїв і стропальників. Машини доставляють на спеціальний штрафмайданчик. 

Комунальне підприємство співпрацює безпосередньо зі столичною поліцією. Окрему інстанцію мусили створити, адже на балансі у поліцейських немає евакуаторів. 

«Управління патрульної поліції в місті Києві звертається до комунального підприємства Центр організації дорожнього руху із заявою на переміщення транспортного засобу на транспортний майданчик. Зокрема за керування транспортним засобом в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, за скоєння ДТП, керування без наявності посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також в разі виявлення транспортного засобу у боржника в порядку статті 3,6 закону України про виконавчі впровадження – повідомив начальник служби переміщення транспортних засобів КП «Центр організації дорожнього руху».

Із початку функціонування єдиної системи евакуації з 8 лютого, на штрафмайданчику за адресою Гната Хоткевича, 20Б, опинилось з півсотні автівок. Вартість евакуації авто залежить від габаритів транспортного засобу і може коливатися у межах 600-850 гривень. 

Недешеве і зберігання на штрафмайданчику – у перші дні щодоби понад сотню гривень. 

Читайте також: Печерський райсуд Києва арештував 14 житлових комплексів Войцеховського

Читайте також: Українці мають право на масові протести, але виключно у рамках законодавства – Валентин Гладких

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV