Епіцентр відкрив величезний Food Market з власним фуд-кортом

image
4 Травня 2021, 20:27
Поділитися:

В Епіцентрі на вул. Берковецька, 6 В, відкрився продуктовий магазин Food Market площею 3000 кв. м з власним фудкортом у форматі eat&go. Зона ресторанів розрахована на 106 посадкових місць. Тут предсавлені три види кухонь – італійська, іспанська та японська. Для відвідувачів працюватимуть власні кондитерська, пекарня повного циклу, енотека з колекцією вин з усіх куточків світу, а також сироварня, зона м’ясопродуктів власного виробництва.

Мережа Food Market налічує 12 продовольчих магазинів у 10 містах України. Зокрема, по два Food Market відкрито в Запоріжжі та Львові, по одному – в Києві та Бучі Київської області, Чернівцях, Вінниці, Калуші, Мелітополі, Кропивницькому та Хмельницькому.

Для побудови магазину було використане найсучасніше професійне обладнання, в тому числі універсальні машини Rational (Німеччина) для швидкого приготування їжі, яке дозволяє зберігати максимальну кількість корисних властивостей продуктів. Найсучасніша піч італійського виробництва Marana дозволить готувати автентичну італійську піцу на дровах. А для виготовлення домашнього хліба ручної роботи із запашною скоринкою використовуеться шведське обладнання Revent.

Окрім кулінарії, в маркеті зроблено акцент на фреш-зону, у якій представлені свіжа риба, м’ясо, овочі і широкий асортимент продуктів здорового харчування.
У новому Food Market відвідувачі можуть швидко взяти готові страви, поїсти і продовжити шопінг.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: Локдаун позаду: що подивитися в кінотеатрах Ірпеня
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua