«Енергію» готують до зими: тривають роботи на столичному заводі

image
17 Вересня 2020, 10:29
Поділитися:

На сміттєспалювальному заводі «Енергія» триває плановий ремонт. Завод є частиною столичного енергокомплексу. Він забезпечує теплом і гарячою водою близько 300 багатоповерхових будинків. Тож усі роботи є підготовкою до нового опалювального сезону.

– Як і щороку, тут наразі проводиться щорічна перевірка обладнання, його ремонт та оновлення за необхідності. Зокрема, цього року відремонтують електрофільтр котла № 1, бункер приймання твердих побутових відходів, дві бойлерні, димову трубу, проведуть чистку бункера золи, ревізію арматури, а також технічну діагностику трубопроводів і котла № 4, – зазначили у КП «Київтеплоенерго».

Окрім цього, на заводі «Енергія» завершується ремонт останнього електрофільтра, а також розпочинається великий проєкт зі встановлення системи хімічної очистки димових газів – як у заводів, що працюють в європейських мегаполісах.

У серпні на заводі встановили експериментальну модель установки системи хімочистки.

Нагадаємо, що з 2 вересня завод «Енергія» зупинився на ремонтні роботи і призупинив до їхнього завершення роботу обладнання та спалювання твердих побутових відходів.

Нагадаємо, технічно місто вже готове до пуску тепла в мережу. Фахівці комунального підприємства «Київтеплоенерго» здійснили перевірку котелень та теплопунктів. 

Наталка Марків

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ