Еліна Іващенко не поїде на Євробачення-2020: програла в нацвідборі | Трибуна

image
16 Лютого 2020, 00:11
Поділитися:

18-річна броварчанка, переможниця «Голос.Діти» та «Х-фактор», подалась на участь у конкурсному відборі на Євробачення-2020 із англійськомовною піснею «Get up». Сьогодні, 15 лютого, відбувся II півфінал. Еліна Іващенко і за голосами суддів, і за вподобаннями глядачів отримала по 4 бали (5 місце). Про це стало відомо з етеру конкурсного відбору на UA: Перший.

До фіналу національного відбору від II півфіналу пройшли Девід Аксельрод, KHAYAT і TVORCHI. Зазначимо, що переможцями I півфіналу, який відбувся 8 лютого, стали гурти Krutь і Go_A, а також співачка Jerry Heil. Фінальний національний відбір на Євробачення-2020 запланований на 22 лютого.

Читайте також: За Еліну Іващенко голосуватимуть 15 лютого – відбір на Євробачення

Еліна Іващенко виступала у відборі зі своєю англійськомовною піснею «Get up» (у перекладі на українську – «Вставай»), яку презентувала на «Х-факторі».

Сьогоднішній виступ:

Зазначимо, що і судді, і глядачі віддали Еліні Іващенко по 4 бали (5 місце). А переможцем, так само за обопільним рішенням суддів Андрія Данилка, Тіни Кароль і Віталія Дроздова і звичайних громадян, став гурт TVORCHI – має по 8 балів.

Нагадаємо, цьогорічний відбір проходить з оновленими правилами. Відтепер учасником може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території Росії з 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу Євробачення, а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства.

Читайте також: Концерт «Кроликів» у Броварах скасовано, їх звинувачують в українофобії

Варто згадати, що Еліна Іващенко в музиці з 5 років. Вона – переможниця  двох популярних вокальних шоу України – «Х-фактор» і «Голос. Діти». А також – радіоведуча, викладачка вокалу, володарка Гран-прі фестивалю «Чорноморські ігри 2018».

65-ий конкурс «Євробачення 2020» відбудеться в Роттердамі, великому місті-порті в Нідерландах. Півфінали проведуть 12 і 14 травня, а великий фінал –16 травня. Участь планує взяти 41 держава.

Фото – пресслужба Еліни Іващенко

Читайте також:

«Готуюся до другого прямого ефіру «Х-фактора» та участі в Нацвідборі на «Євробачення», – Еліна Іващенко
Наша – перша: броварчанка Еліна Іващенко перемогла у конкурсі «Голос. Діти»
Еліна Іващенко здобула гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри-2018»
Поцілована Богом у тім’ячко: цікаві факти з життя переможниці шоу «Х-фактор» 10 сезон Еліни Іващенко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари