Ектор Хіменес-Браво провів в ірпінському «Залізному містечку» майстер-клас із приготування страв на мангалі (фото)

image
11 Липня 2022, 17:12
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Відомий шеф-кухар, суддя популярного телешоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який живе в Ірпені, у вихідні провів в ірпінському «Залізному містечку» майстер-клас із приготування страв на мангалі. Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Заняття з зірковим шеф-кухарем перетворилося на азартне змагання кількох команд: «Калуш», «Залізні дівчата», «Залізничники», «Боно». Найбільш вправні кухарі отримали призи від партнерів свята.

Нагадаємо, «Залізне містечко», яке облаштувала «Укрзалізниця» спільно з Ірпінською міськрадою, стало тимчасовим пошканням для містян, що втратили житло. Містечко складається із п’яти купейних залізничних вагонів, обладнаних кондиціонерами, санвузлами й іншими зручностями. Є окремий вагон із душовими кабінками, вагон-ресторан, пральня та дитяча кімната. Поряд із вагонами розміщені альтанки з мангалами, дитячий майданчик, літній кінотеатр, гамаки, тенісний стіл тощо. На всій території містечка працює Wi-Fi від інтернет-провайдера «Домінет».

Як повідомлялося, після звільнення Бучанського району від російських військ Ектор Хіменес-Браво разом зі своєю командою готував їжу для ірпінців, а також мешканців Бучі та Бородянки


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV