Ексзаступника начальника департаменту Генпрокуратури засуджено до 9 років позбавлення волі

image
31 Січня 2023, 14:45
Поділитися:

31 січня 2023 г. 14:44

Сьогодні, 31 січня, колегія суддів ВАКС оголосила вирок, яким колишнього заступника начальника Департаменту – начальника управління з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України засуджено до 9 років позбавлення волі.

Про це KВ стало відомо з повідомлення САП.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Суд визнав колишнього керівника підрозділу Генпрокуратури винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 3,4,5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

“За вироком суду за сукупністю злочинів особі призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у судах, правоохоронних органах, адвокатурі строком на три роки та з конфіскацією усього належного на праві власності майна. Також колишнього прокурора позбавлено класного чину “старший радник юстиції”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

ЗаданимиЗМІ, йдеться про Дмитра Суса, якогоГенеральна прокуратура у 2016 році відсторонила від роботи через конфлікт із Національним антикорупційним бюро.

Читайте:Сотрудники НАБУ и ГПУ устроили уличную драку в Киеве (фото, видео)

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона