Ексзаступника міністра розвитку громад та територій Лозинського взято під варту із заставою в 100 млн гривень

image
24 Січня 2023, 13:58
Поділитися:

24 січня 2023 г. 13:48

Сьогодні, 24 січня, слідча суддяВищого антикорупційного суду (ВАКС) у повному обсязі задовольнила клопотання детектива НАБУ і застосувала до ймовірного організатора надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 100 000 472 гривень.

Про це KВ стало відомо з повідомлення ВАКС.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Підозрюваного взято під варту у залі суду. Строк тримання під вартою – до 24 березня 2023 року включно”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) викрили та припинили діяльність організованого злочинного угруповання (ОЗУ) з розкрадання бюджетних коштів. До складу ОЗУ входив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Детективи затримали його під час отримання 400 тис. доларів хабара. У Мінінфраструктури підтвердили затримання в.о. міністра розвитку громад та територій Василя Лозинського. Вчора також стало відомо, що Кабінет МіністрівДениса ШмигалязвільнивЛозинського з займаної їм посади.

Читайте:Заступника міністра розвитку громад Лозинського викрили на одержанні 400 тисяч доларів хабара при закупівлях генераторів

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона