Екстрим-тури в Чорнобиль: ціни та умови

image
18 Серпня 2021, 17:30
Поділитися:

Знаєте про Чорнобиль, бачили серіал, але ніяк не наважуєтесь на екскурсію у місто-привид? 
Редакція «04597» розповість, як безпечно організувати екстрим-тур у Чорнобиль, чому варто там побувати і що подивитися.
Туристичні поїздки до Чорнобиля щороку набувають популярності. Іноземці та молодь у захваті, а інші бояться їхати. Зараз минулого вже понад 20 років з моменту катастрофи і Чорнобильперетворився скоріше на заповідник, населений лисицями, вовками і дикими кабанами, аніж на кадри з гри «Сталкер».
Ви можете обрати як стандартний одноденний або дводенний тур в Чорнобильську Зону, так і авіа-тур, екстрим-поїздку на всюдиході або ексклюзивний квест-тур.

Квест-тур 

Ексклюзивний квест- це груповий тур від 5 до 20 осіб, який включає індивідуальний набір сталкера зі всією необхідною амуніцією. 
Тур передбачає відвідування 6 зон Чорнобильської Зони: Прип’яті, ЧАЕС, село Копачі, Чорнобиль, КПП та радіолокаційну станцію «Дуга». 
Варість групового квесту – 1850 гривень або 67$. Для іноземців ціна значно вища – 3850 гривень або 140$.

Одноденний та дводенний тур у Чорнобиль

Одноденні групові тури організовують щодня. Це невеликі групи людей від 10 до 20 осіб, яких супроводжують досвідчені гіди.
Вартість такого туру у групі – 1450 гривень. Для іноземних гостей вартість становитиме 2700 гривень, а приватний тур складатиме 2450 гривень від 18 осіб. Тур включає: трансфер, страхування, дозиметр, дозвільні документи та дозвіл на зйомку. Харчування та дозиметр можна оплачувати за бажанням.
Дводенний тур проводиться 2-4 рази в місяць, але за попередньою домовленістю. У вартість входить: проживання в готелі, харчування, страхування, трансфер та дозвіл на зйомку та дозвільні документи.

Екскурсія на всюдиході ШЕРП або гелікоптері

У вас ж можливість замовити також тур наавтомобілі-амфібіїSherp, яка з легкістюдолає бездоріжжя та круті схили. Така екстремальна поїздка запам’ятається на усе життя.
Найкращий спосіб поглянути на Чорнобиль з висоти пташиного польоту – політати на гелікоптері.

3 борту гелікоптера краще відкриваються околиці заповідника і ви самі можете побачити зони, які оживають. Тур в Чорнобиль на гелікоптері – це можливість зустріти коней Пржевальського, оленів, лосів і вовків на власні очі.
Дізнатися більше про умови  та вартість оформлення туру можна за телефоном:  0938935685.
Залишити заявку на тур можна за посиланням.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону! 
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua