Експериментальний цех Марії Графової | Новини

image
15 Вересня 2020, 13:51
Поділитися:

Якщо ви завжди мріяли створювати одяг, який не був би схожий на все те, що представлено на полицях магазинів, і відображав саме ваш погляд на моду та стиль, то зараз саме час! Адже за вікном – осінь, а це означає, що настала пора регланів, светрів, брюк, костюмів, комбінезонів, снудів та ще безлічі гарних і цікавих речей, комбінуючі які можна створювати неповторні образи! 

Успіх будь-якого бренду на 90% залежить від двох складових: ідеї та виконання. Якщо ви вже визначились з направленням, концепцією та стилем вашої майбутньої колекції, то залишилось тільки знайти чарівниць, які втілять ваші задуми у життя. І з цим ми готові вам допомогти! 

Експериментальний цех Марії Графової – це місце, де народжуються бренди. За більш ніж 15 років роботи засновникам вдалося перетворити звичайне маленьке ательє у справжнє потужне виробництво якісного та ексклюзивного одягу. Тут працюють високопрофесійні дизайнери та кравці, які знають та люблять свою справу, і відповідають за якість кожної речі, що виходить з-під їхньої руки.

Цех відшиває одяг трьох сезонів, в тому числі – легкі кардигани, а також виконує брендування одягу для різноманітних фірм та закладів. Ще одна перевага співробітництва з Марією Графовою у тому, що вам не обов’язково замовляти одразу велику партію одягу – можливе дрібносерійне виробництво: від 5 одиниць в одному розмірі.  

Послугами Цеху Марії Графової вже користуються такі відомі фірми як BELIQ WEAR, THE HOODY, 044GARDEN, FABL, INTO EQUI та багато інших. Тепер ваша черга втілювати мрії у реальність!

Телефонуйте: (044) 223 03 44.

Більш детальну інформацію про виробництво ви знайдете на нашому сайті: https://www.grafova.style/

Джерело: Новости Броварів