Експерти почали роботу над брендом Київщини, жителів області запрошують долучатись

image
6 Травня 2021, 14:13
Поділитися:

6 мая 2021 г. 14:06

Київська облдержадміністрація ініціювала розробку бренду регіону. Експерти з Агенції туристичних ініціатив та студії дизайну “White Studio Design” вже почали працювати над цим. Проте долучитись до розробки проєкту може кожен бажаючий.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації (КОДА).

“У сучасному суспільстві бренд потрібен кожному місту й області, які стрімко розвиваються і зацікавлені в розвитку туристичної індустрії та економічної сфери. Київщина прогресує. І ми не просто усвідомлюємо свої переваги, ми маємо на меті їх гідно презентувати. Саме тому в нас стартувала робота над створенням бренду. Це допоможе нам у якісній промоції нашого регіону в уже найближчій перспективі”, – сьогодні, 6 травня, повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

в Телеграм

Щоб долучитись до розробки бренду Київщини, потрібно надіслати свої пропозиції та мотиваційний лист на електронну адресу управління туризму облдержадміністрації [emailprotected]

До робочої групи з брендування ввійдуть представники сфери туризму, інвестори, потенційні туристи та жителі області.

Створення унікального бренду, айдентики та брендбуку Київської області сприятиме активній реалізації туристичного потенціалу. Серед ключового – формування репутації та позитивного іміджу регіону, зростання туристичної та інвестиційної привабливості громад, а також ріст внутрішнього та зовнішнього ринків туризму.

Читайте: На Київщині триває капітальний ремонт мосту на дорозі Васильків–Княжичі–Лука–Гореничі-/М-06/ (фото)

Фото: пресслужба КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона