Ексочільник Київщини виборов звання “Національного таланту КНР”

Ексочільник Київщини виборов звання “Національного таланту КНР”
21 Листопада 2023, 08:04
Поділитися:

Максим Мельничук

Ексголова КОДА Максим Мельничук одержав звання “Національного таланту КНР”

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” із покликанням на допис ексголови Київської ОДА Максима Мельничука у Facebook.  

У Китайській Народній Республіці 17 листопада відбувся Національний конкурс науково-інноваційних проєктів “1000 талантів”. З-поміж учасників конкурсу опинився і ексочільник Київщини Максим Мельничук, який вчергове виборов премогу.

Ми вибороли перемогу, і мені особисто, як академіку НААН України, д.б.н., професору Вінницького Національного аграрного університету, присуджено звання “Національного таланту КНР”. Таке визнання – результат моєї багаторічної науково-інноваційної праці із моїми колегами на всіх рівнях!

 – йдеться у дописі.

За його словами, таке визнання відкриває нові можливості для міжнародного ділового співробітництва наукових, освітніх та інноваційно-виробничих установ між Китаєм та України.

Враховуючи значущість кожного позитивного дійства на зміцнення Української  Державності і наближення Перемоги і миру – хочу подякувати своїм Батькам, родині і рідним, всім однодумцям по роботі, особливо  керівництву і колективу ВНАУ, колегам із НУБІП, КНУ імені Тараса Шевченка і НААН України, нашим воїнам – захисникам і колегам-волонтерам на всіх рівнях, й запевнити у відданості справі служіння народові України і професійній справі! Дякую колегам і друзям з АН КНР, університетів, коледжів та компаній Шанхаю, Ханчжоу, Венжоу, Харбіну, Джудзі та Сінцангу! Ви – кращі! Разом – до Перемоги!

–  прокоментував Мельничук. 

Нагадаємо, що на Київщині готуються до виборів: що стало відомо.

Читати “Моя Київщина” у Telegram



Джерело