Ексмер Ірпеня Володимир Карплюк заявив про участь у виборах до парламенту

image
25 Травня 2019, 17:55
Поділитися:

Дата публикации: 25 мая 2019.

Відео із зверненням з’явилось на офіційній сторінці лідера “Нових облич” Володимира Карплюка.

Як відомо, в Україні стартувала передвиборча кампанія із позачергових виборів до Верховної Ради України. Про свою участь у виборчій кампанії вже встигли заявити ряд політичних партій.

 

Ексмер Ірпеня Володимир Карплюк, фото FB

25 травня 2019 року про свою участь у виборах до парламенту заявив ексмер Ірпеня Володимир Карплюк, відповідне відео про це розміщене на його офіційній сторінці на фейсбук. Колишній очільник Ірпеня, лідер політичнох партії “Нові обличчя” висуватиметься по 95 виборчому округу.

Володимир Карплюк братиме участь у виборах по 95 виборчому округу

Зокрема, в заяві зазначається, що Володимир Карплюк хотів би щоб до парламенту прийшли люди, які будуть знати, вміти, а головне хотіти збільшити бюджет України на сотні мільрдів гривень.

“У нас вистачило знань, умінь і, найголовніше, політичної волі, щоби за короткий період збільшити бюджет Ірпеня на сотні мільйонів гривень і створити сотні інфраструктурних об’єктів. Ми команда професіоналів. Ми не звикли розкачуватися довго. Я чітко знаю, що уже незабаром жителі Ірпеня, Вишневого, Боярки, Приірпіння, сіл Києво-Святошинського району побачать швидкий і стрімкий, новий розвиток.”, – говориться у заяві.

Крім того, Володимир Карплюк закликав не вірити інформації із сумнівних джерел, а приїхати в Ірпінь, пройтись вулицями та на власні очі переконатися у результатах роботи команди “Нових облич”.

“Парламент вимагає нових облич. І ми саме є ці нові обличчя, яких чекає український народ”, – впевнений Володимир Карплюк.

Раніше ми писали, що Ірпінь – єдине місто на Київщині, де люди задоволені підходом місцевої влади до ремонту доріг.

Джерело: МИСТОИНФОРМ