Екс-нардепа від забороненої партії “ОПЗЖ” Вадима Рабіновича оголосили у розшук

image
5 Вересня 2023, 17:18
Поділитися:

5 вересня 2023 г. 17:01

Державне бюро розслідувань (ДБР) оголосило в розшук колишнього народного депутата Верховної Ради від забороненої політичної партії “ОПЗЖ” Вадима Рабіновича (на фото).

Про це KВ стало відомо з повідомлення на офіційному веб-сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно з оприлюдненою інформацією, Рабінович Вадим Зіновійович, 1953 року народження, переховується від органів досудового розслідування. Датою його зникнення вказано 26 липня 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, що саме 26 липня 2023 року працівники ДБР повідомили про підозру у державній зраді колишньому народному депутату Вадиму Рабіновичу.

Також у ДБР заявляли, що підозрюваний перебуває на території Ізраїля.

Читайте: Суд обрав Рабіновичу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Нагадаємо, Вадим Рабінович у 2019 році був обраний народним депутатом від партії “Опозиційна платформа – За життя” (ОПЗЖ) номером 2 у списку. У березні 2022 року РНБО ухвалила рішення призупинити до рішення суду будь-яку діяльність на території країни низки партій, які мають зв’язки з російською федерацією, у т.ч. “ОПЗЖ”. 14 квітня того ж року у ВР було оголошено рішення про призупинення існування фракції “ОПЗЖ”. 3 листопада 2022 року Рада підтримала дві постанови, якими достроково припинила повноваження народних депутатів від “ОПЗЖ”, зокрема Вадима Рабіновича.

Читайте: Рада позбавила Рабіновича та Васильковського депутатських мандатів

Фото: www.rbc.ua

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона