ЕКО-МОДА ДІВЧАТОК-ДАШЕНКІВЦІВ

image
3 Травня 2019, 11:03
Поділитися:

Мода і стиль – поняття не лише сучасного світу. Це не тільки стрімка гонитва за всім новим, це – проникнення в суть новизни при одночасному зверненні до витоків, до старих традицій.

Мода не знає кордонів, їй не потрібні візи і паспорти.

Мода радує кожного з нас. Неважливо, куди історія приведе нас, мода завжди буде слідувати за нами.

Сьогодні на численні покази мод витрачаються величезні кошти, до їх організації залучають велику кількість людей різних професій: від модельєра та швачки до звукорежисера та сценариста.

Дівчатка міської школи №2 імені Василя Дашенка продемонстрували свої моделі, доклавши неабияких зусиль для їх проектування та виготовлення. Вони використали підручні матеріали, найрізноманітніші, нетрадиційні для виготовлення одягу: старі газети та журнали, пакети для сміття, паперові серветки, списані учнівські зошити, медичні рукавички та багато інших.

Творчості немає меж. Наші діти створили справжній еко-бум від юних дизайнерів, майбутніх кутюр’є і просто поціновувачів моди!

Представили моделі 4-класники – Валерія Бондаренко, Анжела Гуріненко, Богдана Коваль, Яна Кравець, Маргарита Омельченко, Поліна Панченко, Олександра Пільганчук, Олександра Романчук, Вероніка Сушко, Аліна Швидка; 5-класники – Валерія Мамедова, Вікторія Кармазин, Анастасія Пономаренко; 6-класники – Анна Лопанчук, Софія Самошкіна; 8-класники – Анастасія Головко, Дарина Колодяжна, Ольга Часова.

Сукні дівчаткам 4 класу виготовлялися батьками, кожна мама вклала у виріб душу, терпіння, наснагу, недоспані ночі…

Сукні учням 5, 6, 8 класів зроблені батьками, дітьми на уроках та позаурочних заняттях під керівництвом вчителя трудового навчання Вікторії Потайчук.

Варто зазначити, що за ідею проекту слід завдячити неперевершеній майстрині Вікторії Потайчук, а керівниками проекту є Вікторія Потайчук і Віта Вовк.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна