Дизайнер журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини» бореться за перше місце у всеукраїнському конкурсі

Дизайнер журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини» бореться за перше місце у всеукраїнському конкурсі
27 Травня 2024, 18:11
Поділитися:

Дизайнер журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини» змагається за перемогу у конкурсі поліграфічних макетів. Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина».

Перший в Україні конкурс поліграфічних макетів, ініційований поліграфічною спільнотою, має на меті підтримати дизайнерів, які працюють з друкованою продукцією. Один з учасників, дизайнер престижного журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини«, активно змагається за перемогу.

З детальнішою інформацією про конкурс можна ознайомитись ТУТ.

Цьогоріч світ побачив вже сьомий випуск журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини». Проєкт реалізовує творчий колектив інформаційного порталу «Моя Київщина» разом із журналістами всеукраїнської газети «Слово і Діло» та експертами «Інституту української політики». 

Колектив проєкту працює в інформаційному просторі столичного регіону з 2016 року, тому має відповідний досвід і напрацювання, аби реалістично оцінювати досягнення місцевих підприємців, журналістів, освітян, медиків, правоохоронців, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області.  

Нагадаємо, що в пресцентрі «Укрінформ» відбулась презентація журналу «ТОП-100 впливових людей Київщини».

Джерело: Містоінформ