“Дивограй” і “Оберіг” – перші!

image
28 Березня 2024, 16:43
Поділитися:

Хореографічні колективи із Кагарлика вибороли перші місця у своїх вікових категоріях у міжнародному конкурсі-фестивалі творчості ProFest у місті Києві.

Змагання у номінації «хореографія» Міжнародного конкурсу-фестивалю творчості «Профест» відбулися 23 березня у Цент­рі культури та дозвілля КНЕУ в Києві. Конкурсно-фестивальна програма проводиться з урахуванням віку учасників – загалом 9 вікових категорій та викладачі колективів.

Цього разу Кагарличчину на конкурсі-фестивалі представляли два хореографічних колективи: «Дивограй» Кагарлицького міського центру культури та дозвілля з танцем «Юзівська полька» і «Оберіг» Кагарлицького центру дитячої та юнацької творчості з танцем «Тропотянка».

Обидва колективи вибороли перші місця у своїй віковій категорії. «Дивограй» середня I вікова категорія (10-11 років). А «Оберіг» – молодша II вікова категорія (8-9 років).

Тренують юних кагарлицьких танцівників та танцівниць батько і дочка Кравченки: Микола Кравченко – «Дивограй», Ольга Кравченко – «Оберіг».

Зауважимо, що змагання були напруженими та вимагали від його учасників повної віддачі. До прикладу, в «Оберега» у його віковій категорії було аж 40 суперників.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна