“ДЮСШ-Юніор” став четвертим у Чемпіонаті Київської області з футзалу серед дітей 2010/2011 року народження – Макарів Діловий

image
14 Березня 2021, 22:46
Поділитися:

До вирішального етапу змагань, який пройшов у Кагарлику, пробилися 4 найсильніші команди : білоцерківські “Зміна” та “Зміна-2”, ДЮСШ УО із Фастова, а також команда Макарова – “ДЮСШ-Юніор”. Згідно із жеребкуванням команди були розподілені на дві півфінальні пари : фастівчани мали зіграти із основною командою “Зміни”, а “ДЮСШ-Юніор” – із другою командою Білої Церкви.

У першому півфіналі зустрілися “ДЮСШ УО” та “Зміна”. Матч закінчився з рахунком 1:1, тож путівку до фіналу команди розіграли у серії пенальті, де більше пощастило команді із Фастова.

У другому півфіналі мали грати макарівчани. Одразу зазначаємо, що “Зміна-2” мала у своєму складі дітей 2009 року народження, що є прямим порушенням регламенту. Тому не дивно, що саме вони здобули у матчі перемогу з рахунком 1:4 : якщо у аспекті тактичної підготовки команда з Макарова супернику нічим не поступалася, то в плані фізичних даних перевага дублерів “Зміни” була аж надто помітною – у такому юному віці різниця в один рік грає дуже важливу роль.

Одразу після цього  “ДЮСШ-Юніор” мали грати матч за 3-тє місце проти основної  команди “Зміни”. Тут на нашу команду очікував ще один сюрприз, оскільки два тижні тому вони вже зустрічалися з цією командою в Переяславі. Тренери розбирали гру потенційного суперника, однак … На гру  за третє місце проти нашої команди вийшли інші гравці. Вихованці “ДЮСШ-Юніор” знову продемонстрували хорошу гру,протягом матчу навіть вели в рахунку, однак банально “підсіли” у другому таймі : далося взнаки те, що команда грала два матчі поспіль, а також розміри залу (на попередніх етапах змагань в Обухові та Переяславі зали були вдещо меншими).  У підсумку рахунок матчу 2:4 на користь “Зміни”.

В фіналі ж “ДЮСШ УО” у серії пенальті обіграли і основну  команду “Зміни” – також по пенальті.

Втім, навіть не дивлячись на те, що призерами юні макарівчани не стали, сам вихід до фінального етапу змагань заслуговує на визнання : серед 28-ми команд наші футболісти стали четвертими ! Окрім того, Нікіту Горюнова із “ДЮСШ-Юніор” було визнано кращим голкіпером турніру.
Безумовно, це успіх тренерів Олександра Жгута та Віталія Щербакова, батьків, та, звичайно ж, юних футболістів :
Миколи Романюка, Іллі Циборського, Вадима Войналовича, Нікіти Горюнова, Ярослава Зубка, Владислава Ткаченка, Тімура Соломенка, Назара Тимофея , Валентина Тихого, Артема Пащенка, Артема Мірояна, Єгора Горая, Назара  Бондаря, Єгора Микитина, Євгена Мякшила, Тімура Цибровського, Єгора Жгута, Дмитра Ямнюка.

Джерело: Макарів Діловий