ДЮСШ “Ринг” заплатить за оренду льодової арени 2,2 млн гривень

image
27 Липня 2023, 13:12
Поділитися:

27 липня 2023 г. 13:03

Дитячо-юнацька спортивна школа “Ринг” планує за 2,2 млн гривень взяти в оренду льодовий майданчик, на якому планує тренуватися дитяча хокейна команда “Київські бульдоги”.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

21 липня ДЮСШ “Ринг” оголосило тендер на закупівлю послуг з оренди льодового майданчика та спортивного залу спеціальної та функціональної підготовки хокеїстів, на що планується витратити 2 млн 225,4 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 29 липня, а сам аукціон має відбутися 31 липня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується взяти в оренду льодовий майданчик на 360,75 годин. Зазначається, що площа льодового майданчика повинна відповідати нормам для гри в хокей, мати наявність бортів, розмітку, ворота, відповідне освітлення, аудіо-систему, табло, місця для суддівської бригади при проведенні матчів, роздягальні, санітарні приміщення, пункт надання першої медичної допомоги, а також комбайну для чистки льоду.

Зазначається, що на льодовому майданчику буде тренуватися дитяча хокейна команда “Київські бульдоги”.

Нагадаємо, Володарська селищна рада Білоцерківського району планувала капітально відремонтувати стадіон, на що хотіли витратити 5 млн гривень. Однак, торги були відмінені через “відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг”.

Читайте: У Володарці за 5 млн гривень збиралися капітально відремонтувати стадіон

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона