Дитячий відпочинок біля моря

image
17 Серпня 2020, 22:49
Поділитися:

Головна  /  Дитячий відпочинок біля моря

|  17. 08. 2020

15 серпня 2020 року спеціалісти Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відправили на відпочинок до спортивно-оздоровчого табору «Прибережний» 30 дітей з сімей учасників АТО/ООС.

Активний, спортивний, креативний та яскравий відпочинок на морському узбережжі в с. Лазурне Скадовського району Херсонської області організовується для дітей зазначеної категорії шостий рік поспіль.  Путівки до табору для батьків є безкоштовними, адже фінансуються за рахунок коштів міського бюджету відповідно до міської програми оздоровлення та відпочинку дітей міста Біла Церква на 2020 рік.

Діти протягом 14 днів відпочиватимуть в сучасних корпусах, розташованих на першій лінії Чорного моря курортно-заповідної зони та обладнаних всім необхідним для комфортного проживання. В програмі відпочинку цікаві конкурси, вікторини та дискотеки, веселі спортивні змагання, повноцінне та смачне харчування, дружнє спілкування і найголовніше – веселі купання, зручні пляжі та цілюще морське повітря.

Інформація від Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт