Дитячому табору “Славутич” заборонено надавати послуги з оздоровлення та відпочинку дітей

image
13 Квітня 2019, 15:41
Поділитися:

3 квітня 2019 року Київський окружний адміністративний суд ухвалив рішення призупинити діяльність дитячого табору “Славутич” на Київщині (адреса: Київська обл., Переяслав-Хмельницький р-н., с. Циблі, вул. Героїв Дніпра, 1), де торік влітку отруїлися діти з тяжкими наслідками. Тоді, одна дівчинка, після кількох місяців коми, померла.

У той час Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області звернулося до суду з позовом, в якому просило: «… з урахуванням заяви про зміну предмету позову від 16.08.2018 (т. 1, а.с. 37 – 41),  прийняти постанову про зобов’язання ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич» тимчасово зупинити виробництво (виготовлення), реалізацію продукції, виконання робіт, надання послуг з оздоровлення та відпочинку». Оскільки  виявлені  порушення на території ТОВ «Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу «Славутич»  не були усунуті добровільно.

І це попри те, що результати проведених лабораторних досліджень встановили невідповідність за санітарно-мікробіологічними показниками об’єктів зовнішнього середовища закладу та невідповідність питної води із артсвердловини.

З рішенням Київського окружного адміністративного суду від 3 квітня 2019 року можна ознайомитися тут: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/80977044.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація