Дитячі табори не відкриють до серпня. ВІДЕО | Трибуна

image
29 Червня 2020, 15:04
Поділитися:

Через напружену епідемічну ситуацію в Україні дитячі табори залишаться закритими як мінімум до 31 липня. Про це під час учорашнього брифінгу повідомив Максим Степанов, очільник Міністерства охорони здоров’я України.

Максим Степанов розповів, що згідно з рішенням Кабміну відкриття дитячих таборів до 31 липня – заборонене. Причина – ситуація із захворюваністю на COVID-19.

Зі слів міністра, в таборах перебуває багато дітей з різних регіонів, яких потім розміщують разом. Це – значна небезпека спалаху COVID-19.

Відповідаючи на запитання по причини невідкриття, Максим Степанов зауважив на статистиці: кількості випадків, шпиталізованих і жертв коронавірусу.

Нагадаємо, пізно ввечері п’ятниці, 26 червня, чиновники області оголосили про посилення карантину на Київщині. Показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 – перевищений у понад 5 разів.

Читайте також:

На Київщині посилили карантинУ Богданівці – перший випадок COVID-19, ще нові – в Зазим’ї і ГоголевіУкраїна ввійшла в серйозну хвилю захворюваності на COVID-19 – Шмигаль

Post Views: 61

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари