Дистанційне навчання продовжується в 111 школах Київщини, ще 11 пішли на канікули

image
17 Березня 2021, 15:41
Поділитися:

Через випадки захворювання на КОВІД, грип та ГРВІ рішенням територіальних комісії ТЕБ та НС на дистанційне навчання переведено 111 закладів загальної середньої освіти Київської області. Про це сьогодні під час онлайн-брифінгу повідомила директорка Департаменту охорони здоров‘я Київської облдержадміністрації Олена Єфіменко.

На дистанційне навчання переведені 36 шкіл Білоцерківської територіальної громади,  20 Таращанської громади, 15 Баришівської, 10 Ірпінської, 10 Димерської, ще по 3 у Рокитнянській, Гостомельській, Переяславській громадах, по 1 у Богуславській, Березанській, Димерській, Вишнівській, Миронівській, Немішаївській, Обухівській, Сквирській, Узинській громадах.

Також на дистанційну форму навчання переведено учнів 5-11 класів в усіх ЗЗСО Фурсівської ТГ – 42 класи, 538 учнів.

Крім того на дистанційне навчання переведено 4676 учнів у 65-ти окремих закладах загальної середньої освіти (180 класів):

По 1-му класу перебувають на самоізоляції в Кагарлицькій, Калитянській, Зазимській, Бишівській, Козинській, Переяславській, Фастівській, Коцюбинській, Калитянській, Українській ТГ– усього 278 учнів.

Весняні канікули розпочалися в усіх 11 закладах Узинської ТГ, 3-ох закладах Яготинської ТГ, 2-ох закладах і філії  Березанської ТГ та по 1 закладу Бородянської, Білгородської, Калитянської, Петрівської ТГ.

Протягом 16.03.2021 надійшли повідомлення про підтвердження захворювання на COVID 28 учнів та 58 вчителів. Всього на лікуванні перебувають 378 учнів та 522 вчителя.

Заклади дошкільної освіти працюють в звичайному режимі.

З 22 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області у 2 закладах освітній процес організовано за дистанційною формою навчання (ДПТНЗ «Білоцерківський професійний  ліцей», ДПТНЗ «Рокитнянський професійний ліцей»), у 8 – за змішаною формою навчання, 12 закладів працюють у звичному режимі (очна форма).

Із 11 закладів фахової передвищої освіти освітній процес за очною формою організовано у 2 закладах, змішаною формою (8 закладів), дистанційною формою (1 заклад).

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація