Директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник не є ФОП – спростування

image
17 Серпня 2023, 20:57
Поділитися:

17 серпня 2023 г. 20:51

Директорка Департаменту економіки та інвестицій київської міськдержадміністрації (КМДА) Наталія Мельник не є ФОПом і таким чином вона не порушує закон “Про запобігання корупції”.

Про це KВ листом на редакційний емейл повідомила багаторічна очільниця Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Новина “Директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник, всупереч закону “Про запобігання корупції”, торгує молюсками і парфумами”, за словами Наталії Мельник, не містить в собі достовірної інформації, зокрема, стосовно ФОП, зареєстрованого повною тезкою очільниці департаменту КМДА.

За даними Youcontrol, ця особа (Мельник Наталія Олегівна, – KВ) є іншою людиною, зареєстрованою за невідомою мені адресою, а нерухомість, про яку зазначено в статті, взагалі не має до мене жодного відношення”, – повідомила директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зважаючи на відсутність чинної декларації Наталії Мельник, бо декларування чиновників протягом останнього часу виключно добровільне, КиївВлада дослуховується слів директорки Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталії Мельник і спростовує свою новину “Директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник, всупереч закону “Про запобігання корупції”, торгує молюсками і парфумами”, опубліковану 17 серпня 2023 року о 16:17.

Наостанок KВ зауважує, що за наявності обов’зякового декларування чиновників не відбулося б цієї прикрої помилки. Тому KВ наполягає на негайному відновленні декларування, зокрема, через прийняття за основу і в цілому проєкту закону №8071 та його негайному підписанні Президентом Володимиром Зеленським.

Фото: Укрінформ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона