Директора скандального інтернату на Святошино звільнили: що буде далі

image
3 Серпня 2019, 16:24
Поділитися:

Кілька тижнів тому міський очільник Віталій Кличко разом зі своїм заступником Мариною Хондою завітав з перевіркою до Святошинського дитячого будинку-інтернату. Інспекція була ініційована численними скаргами батьків до соціальних служб і до міської влади зі скаргами на керівництво закладу.

Я ініціюю службове розслідування щодо фактів, викладених у зверненнях батьків, і відсторонюю директора інтернату від виконання обов’язків на час розслідування, – заявив тоді Віталій Кличко.

Тепер, стало відомо, що службове розслідування завершене і директора було звільнено. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда

Спеціальна комісія за участю фахівців з питань захисту прав дітей, фінансового контролю та аудиту, капітального ремонту, психологів провела всебічну перевірку діяльності закладу. Наказом Департаменту соціальної політики Сергія Лактіонова звільнено з посади директора Святошинського будинку-інтернату, – зазначила Марина Хонда.  

За її словами, наступного тижня запланована зустріч з колективом інтернату, щоб визначити нагальні потреби для забезпечення реабілітації вихованців.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ