Директора підрядної організації підозрюють у привласненні бюджетних коштів під час ремонту садочка в Макарові

image
23 Серпня 2023, 18:31
Поділитися:

23 серпня 2023 г. 18:24

Підрядна організація на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації (КОДА) проводила поточний ремонт садочка в смт Макарів, що на Київщині. За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства у службовому підробленні та привласненні чужого майна.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Київської обласної прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як розповіли у пресслужбі, з метою безпідставного та незаконного отримання грошових коштів з бюджету за нібито виконані роботи, підозрюваний вніс недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт щодо їх обсягів у порівнянні з фактично виконаними.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Також встановлено, що інженер з технічного нагляду підписав вказані акти, які стали підставою для перерахування надлишкових понад 77 тисяч гривень бюджетних коштів на рахунок підрядної організації”, – зауважили у Київській обласній прокуратурі.

Крім того, у пресслужбі додали, що раніше за вказаним фактом було повідомлено про підозру виконробу та інженеру з технагляду.

“Стосовно останнього матеріали виділені в окреме кримінальне провадження та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Розслідування щодо директора товариства та виконроба триває”, – зазначили в обласній прокуратурі.

Читайте: Прокуратура вимагає скасувати результати тендеру про капремонт мостової споруди на Обухівщині вартістю понад 7 млн гривень

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона