Новини
Директор «Київхлібу» розповів, чому змінюється якість хлібу
19 Лютого 2019, 16:46
Поділитися:
«Основною сировиною для хлібу є борошно. І від якості борошна залежить якість хлібу», – зазначив в ефірі програми «Київ LIVE» телеканалу «Київ» директор фірмової мережі компанії «Київхліб» Ярослав Федоренко.
«Уже давно зерно і борошно є експортними продуктами. І відповідні підприємства намагаються експортувати максимально якісну сировину. Тобто усе найкраще уходить», – сказав Ярослав Федоренко.
«Відповідно, якість хлібу на ринку залежить від якості зерна, врожаю або неврожаю зерна», – додав він.
Читайте також: Курс на ЄС і НАТО: Президент підписав зміни до Конституції
Читайте також: Експерт порівняв темпи ремонту доріг за часів Януковича і зараз
Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV
Відео
Головні новини п’ятниці | 16.08
18 Вересня 2024
Головні новини вівторка | 17.09
18 Вересня 2024