“Динамо” та “Колос” як переможців серед ДЮСШ відзначено нагородною атрибутикою

image
4 Вересня 2020, 10:36
Поділитися:

На Київщині завершився огляд-конкурс організації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської області за 2019 рік за участю дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської області. ДЮСШ, які здобули І-ІІІ місця з олімпійських та неолімпійських видів спорту відзначили нагородною атрибутикою.

Так, 3 вересня до Управління фізичної культури і спорту завітали очільники ДЮСШ “Динамо” та “Колос” Максим Шелегадський та Олександр Степанчук. Вони отримати заслужені нагороди за результатами огляд-конкурсу.

Колектив комплексної дитячо-юнацької спортивної школи фізкультурно-спортивного товариства “Колос” посів друге місце в огляд-конкурсі серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської області в 1-й групі з олімпійських видів спорту за підсумками 2019 року.

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа фізкультурно-спортивного товариства “Колос” посіла друге місце в 1-й групі з олімпійських видів спорту за підсумками 2019 року.

А за третє місце з неолімпійських видів спорту нагороджено колектив КДЮСШ Київської обласної організації ФСТ “Динамо” України.

Зауважимо, що за результатами огляд-конкурсу, що проводився Управлінням фізичної культури і спорту з метою визначення рівня організації фізкультурно-оздоровчої, спортивно-масової роботи, підведення підсумків діяльності дитячо-юнацьких спортивних шкіл Київської області у 2019 році, в Київській обласній державній адміністрації за участю керівництва адміністрації розглядатиметься питання щодо покращення ефективності роботи ДЮСШ.

ВСІ РЕЗУЛЬТАТИ ОГЛЯД-КОНКУРСУ: https://sport-koda.org/acticle/oglyad-konkurs-sered-dyussh-vidznaky-z-novymy-tradyciyamy



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація