Дворічній Вірі із Білої Церкви потрібна допомога у лікуванні раку обох очей

image
4 Липня 2019, 17:50
Поділитися:

Київські фахівці провели діагностику ока і виявили новоутворення – пухлину. З цим діагнозом батьки поїхали з дівчинкою в Одесу, в інститут ім. Філатова. Там, після УЗД обох очей лікарі поставили діагноз – двостороння ретинобластома. За попередніми діагностиками праве око має третю стадію раку. Потрібне повне обстеження.

«Вона дуже енергійна, весела і не по роках кмітлива. Часто говорить мені: «Я так сильно тебе люблю!» І називає себе «малятко». 7 днів тому нам діагностували рак… Який, як виявилося, жив в організмі моєї Бубочки вже більше року… Ретинобластома… Це самі кошмарні 7 днів в моєму житті… І все про що я мрію – щоб це кошмар скоріше закінчився і моя ВІРА продовжувала жити, дорослішати і я хочу коли-небудь побачити її у весільній сукні…» – написала на своїй сторінці у facebook мама дівчинки.

Нещодавно дівчинка їздила з батьками до Одеси на дообстеження і хіміотерапію. Після УЗД обох очей Вірі поставили новий діагноз — двостороння ретинобластома.

“Це злоякісна пухлина, яка здебільшого передається генетично. Але в нас ні в кого нічого подібного не було. Спочатку паніка, страх і сльози. Не знаходила собі місця. Потім почала дзвонити лікарям. Говорила з матерями, чиї діти мають такий самий діагноз. Зв’язалась із клініками Швейцарії, Ізраїлю та Німеччини. Нас прийняли у Швейцарії” – розповідає мама Віри – Олена Дівєєва. 

Олена Дівєєва — волонтерка, що допомагала збирати кошти хворим білоцерківцям. Тепер підтримка потрібна їй.

Номер картки для допомоги дворічній Вірі:

Приватбанк: 4731 2196 0025 8069 (Дівєєва Олена)

Номер телефону мами: +38 095 845 86 35

Facebook мами дівчинки: https://www.facebook.com/lena.diveeva

Джерело: Новости Білої Церкви