Двоє нетверезих водіїв знайшли один одного на київському перехресті

image
23 Липня 2019, 12:53
Поділитися:

У Солом’янському районі на перехресті вулиць Тупікова та Голего сталася курйозна аварія. Там зіштовхнулися дві автівки, водії яких були напідпитку.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Незвичним у цій ДТП є навіть не те, що прибувши на місце події, патрульні виявили у обох водіїв  явні ознаки алкогольного сп’яніння, а причини, чому вони сіли за кермо, – зазначають патрульні.

Виявилося, що в салоні автомобіля Toyota був один тверезий пасажир з посвідченням водія, але за кермо його не пустили товариші.

Пасажир розповів, що спочатку за кермом мав їхати саме він, адже вони святкували день народження водія автомобіля і він спеціально не пив, щоб усіх розвести по домівках. Коли ж вони зібрались їхати додому — іменинник повідомив, що сам всіх розвезе, бо не боїться ні патрульних, ні відповідальності, – розповіли патрульні.

Водій іншого авто Chrysler вважав, що алкоголь, який він вживав ще ввечері, вже вийшов, «бо в Інтернеті було так написано».

На обох водіїв патрульні склали адміністративні протоколи за керування в стані сп’яніння (штраф 10 200 грн). Але й це ще не все. Виявилось, що водій Toyota взагалі ніколи не отримував посвідчення водія, а тому йому виписали додатковий штраф за керування авто без документів.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ