Двічі непокараний прокурор: журналісти оприлюднили скандальні подробиці про вбивцю, який розчленував свою співмешканку

image
13 Липня 2022, 18:55
Поділитися:

13 липня 2022 г. 18:41

На Київщині затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві співмешканки. Фігурант задушив свою кохану, розчленував її, а частини тіла заховав у різних місцях. Затриманим виявився 37-річний Петро Бігун (на фото). Чоловік працював у прокуратурі, балотувався в депутати, був учасником ток-шоу.

Про це, як передає KВ, йдеться в дописі на Facebook-сторінці журналістки Анни Бабінець.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Днями Петра Бігуна затримала поліція, бо вважає, що Петро вбив та розчленував свою кохану… Чоловік дуже професійно приховував свій злочин. Здавалося б, звичайний маньяк. Але ні, не звичайний: вихований за бюджетні гроші та двічі, по суті, не покараний за вчинені злочини”, – пише журналістка.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За словами Анни Бабінець, правоохоронці, розповідаючи про злочин “адвоката” та учасника ток-шоу “Одруження наосліп” ані слова не кажуть, що фігурант насправді колишній правоохоронець, слідчий прокуратури. Найцікавіше, що правоохоронець з “хвостом” дрібних та крупних злочинів.

Як повідомляє журналістка, розпочався злочинний ланцюжок у 2016 році, коли працюючи слідчим у особливо важливих справах київської прокуратури, Петро Бігун напився і перекинувся на своєму Мерседесі S500L – на щастя, ніхто не постраждав. Провадження закрили через термін давності і прокурора, звісно ж, не покарали за те, що він їздив п’яним за кермом.

Непокараного “прокурора” це не зупинило: у 2017 році суд звинуватив слідчого Бігуна у службовій підробці: він складав неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Його визнали винним у підробці документів, але дали іспитовий термін і він так і не потрапив у тюрму.

Далі Бігун стає адвокатом та двічі балотується у депутати – один раз у столиці від партії “Правий сектор”, другий – як самовисуванець до Верховної Ради.

Бекграунд колишнього слідчого ніхто не перевіряв і Рада могла б отримати чергового скандального депутата, який жив би за податки громадян. Далі фігурант вбиває 39-річну жінку та професійно приховує злочин.

“Тут важливо усвідомити, що приховувати злочини Петро Бігун навчився за бюджетні кошти – коли працював слідчим прокуратури у особливо важливих справах. Коли підробляв документи та вийшов сухим з води”, – зауважила журналістка.

Нагадаємо, 5 червня між селами Нові та Старі Безрадичі на Обухівщині у валізі виявили частини тіла жінки. Рештки залишили на березі водойми. 12 липня правоохоронці затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві співмешканки.За даними слідства, він вбив жінку та розчленував її тіло. Деякі частини тіла вбитої підозрюваний склав у валізу та викинув у водойму, серце загиблої знайшли у його холодильнику.

Читайте: На Київщині затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому вбивстві та розчленуванні співмешканки (відео)

Фото: Facebook Анни Бабінець

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона