Дві версії одного вбивства в Броварах на Торгмаші. Хто ж кого вбив насправді?

image
3 Лютого 2019, 06:21
Поділитися:

28.01.2019 року на офіційному сайті Головного управління поліції в Київській області з’явилась інформація про вбивство, яке відбулось в Броварах. 
За оприлюдненою версією поліцейських, вбивство здійснив винаймач житла, який завдав смертельних побоїв господарю помешкання. 

Цікаво те, що ця офіційна версія не зовсім співпадає з версією, яку надали знайомі та рідні потерпілого.
Місце трагедії – квартира в Броварах по вул. Москаленка, 4. Час трагедії – п’ятниця 25-го січня, близько 14:00.

Господар будинку та ще чотири його знайомих дійсно відпочивали в квартирі та розпивали спиртні напої. Серед них була і подружня пара. Бесіда учасників “застілля” дійсно переросла у суперечку, яка закінчилась побиттям не господаря квартири, як оприлюднило Головне управління поліції в Київській області, а винаймача цієї квартири, який в помешканні на той момент знаходився зі своєю дружиною. Хоча, як повідомили виданню «At Brovary», загиблий не був винаймачем квартири. Він проживав з цивільною дружиною та дитиною в іншому місці, а до господаря квартири, з яким колись разом працювали, прийшов просто відпочити. 

Після побиття чоловіка дружина втікла з місця трагедії, але згодом повернулась. Її чоловік був вже мертвий. Господар будинку сасм викликав поліцію, а інші чоловіки зникли в невідомому напрямку. У справі вони зовсім не фігурують. 

Цивільна дружина спочатку виступала у справі, як підозрювана, але згодом слідчі “перевели” її у свідки.

27.01.2019 року вбитого чоловіка ховали у закритій труні, так як за словами рідних лице померлого було дуже побите. За заключенням, яке надав морг, чоловік мав сильні пошкодження грудної клітки. Рідні впевнені, що била чоловіка не одна людина.

Всю вину за вбивство взяв господар будинку.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed