Дві подружні пари в Білоцерківській громаді відзначили «золотий» ювілей сімейного життя

image
20 Квітня 2024, 09:37
Поділитися:

Головна  /  Дві подружні пари в Білоцерківській громаді відзначили «золотий» ювілей сімейного життя

|  20. 04. 2024

19 квітня в Білоцерківській громаді відбулася приємна та важлива подія – вітання пар, які відзначили 50 років подружнього життя. Це родини Хоменків Віктора Володимировича і Людмили Борисівни та Мельників Дмитра Петровича і Галини Степанівни.

Щирі слова вітань та найкращих побажань подружжям адресували заступник міського голови Катерина Возненко та начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Мартинов.

«Досвід ваших родин є прикладом не тільки для ваших дітей, а й для всього молодого покоління нашої громади, адже ви змогли пронести крізь півстоліття свої почуття, своє кохання, підтримувати злагоду у родині та виростити прекрасних дітей. Ви все своє життя живете у Білій Церкві і своєю щоденною працею розвивали її, за що ми дякуємо вам, – вітаючи подружжя наголосила Катерина Возненко.- Бажаємо вам міцного здоров’я, миру, добробуту у родині та й на далі продовжувати йти пліч-о-пліч ще багато десятків років. Даруйте всім оточуючим крила своєю любов’ю».

«Золотим» подружнім парам були вручені пам’ятні подарунки, подяки Білоцерківської міської ради та виконавчого комітету, а також квіти.

Віктор Володимирович та Людмила Борисівна Хоменки поділилися, що мають троє дітей, семеро онуків і два правнуки. Розповідаючи про те, як їм вдалося прожити разом 50 років зауважили, що кожен з подружжя ніколи не був сам по собі, вони завжди все робили спільно, допомагали один одному та вирішували питання разом.

Людмила Борисівна є керівником ансамблю «Золота осінь» і разом з колективом активно займається волонтерством. Своїми виступами вони збирають кошти. Вже передали 490 тис. грн на придбання дронів для наших воїнів.

Дмитро Петрович та Галина Степанівна Мельники виростили два сина, мають внука та онучку. Обидва все життя працювали, Галина Степанівна на заводі «Росава», а Дмитро Петрович – багато років на конденсаторному заводі.

Вважають, що секрет подружнього щастя – це вміти стримувати негатив у тяжкі моменти життя та підтримувати і поважати один одного.

Молодята подякували за, те що у цей тяжкий час влада продовжує підтримувати та вшановувати такі родини та висловили переконання, що Україна  неодмінно переможе.

Прожитий у шлюбі відрізок часу тривалістю в півстоліття не даремно називають «золотим» саме тому, що цей благородний метал у природі важко дістати, він примхливий в обробці, потребує певної майстерності. Так само непросто зберегти в сім’ї теплі взаємини, турботу та любов протягом усього подружнього життя. Нашим парам це вдалося.

Тож бажаємо подружнім парам, які відзначили свій «золотий» ювілей сімейного життя, крокувати в парі ще багато-багато років – у доброму здоров’ї, мирі, повазі дітей, онуків та правнуків – під мирним небом на рідній українській землі.

>>> Більше світлин <<<

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт