Дві переяславські команди претендують на медалі

image
16 Травня 2019, 15:04
Поділитися:

Дві переяславські команди претендують на медалі
Автор Visnik, Опубліковано: Травень 16th, 2019

Відбувся п’ятнадцятий тур чемпіонату Київської області з футболу. Дві команди переяславців вдома приймали баришівських футболістів. Молодша наша команда, зігравши внічию 3:3, втратила всі шанси зачепитися за третє призове місце (нагадаю, з минулого сезону нагородження проводиться не лише в фіналі, а і в групах).

Наші юнаки середньої вікової групи натомість святкували впевнену перемогу над баришівчанами – 7:3. П’ять м’ячів на рахунку Максима Лихоти (ЗОШ №5), два – Ігоря Гомоная (гімназія).

У шістнадцятому турі ці дві наші команди на виїзді грали з ФК «Фаворит-2» (Бориспіль). Молодші переяславці поступились 0:4. Середні наші футболісти розгромили суперника 6:1.

В нашої команди середнього віку з’явився шанс зайняти перше місце в підгрупі, оскільки лідер – перша команда Борисполя – поступився березанцям 1:2. Зараз відстань між командами – два пункти.

Переяславські футболісти старшої групи також здобули дві перемоги. На виїзді наші юнаки здолали ДЮФК «Бориспіль» 5:2, а вдома мінімально переграли ФК «Вертикаль» з м. Обухів 1:0. Старша команда впевнено тримається на другому місці в групі.

Наступні ігри молодші та середні юнаки проведуть в суботу, 18 травня, вдома проти суперників з ФК «Тайгерс» (Бровари). Початок матчів – 11.00 та 12.30.

В’ячеслав Заболотній, тренер ДЮСШ

Джерело: Вісник Переяславщини