Дванадцять АТОвців з Ірпеня отримали ключі від власних квартир у ЖК «Ібіс»

image
29 Липня 2021, 16:31
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Сьогодні дванадцять учасників АТО з Ірпеня отримали ключі від квартир у новому ЖК “Ібіс”. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Це історія про довгу боротьбу, плітки, надуману «зраду» і … очікувано прекрасний результат. Сьогодні перші дванадцять учасників АТО з Ірпеня отримали ключі від власних квартир у новому ЖК “Ібіс”. І далі буде!», – написав Маркушин.

Як відомо, декілька років тому 140 ветеранів бойових дій отримали в Ірпені земельні ділянки. Спільно вони вирішили не вести окреме приватне будівництво, а передати землю компанії-забудовнику, яка зведе для них комфортне житло.

«АТОвцям розповідали про примарний обман, афери і так далі… Як часто буває в Ірпені. Але і координатори проєкту, і наші бійці вистояли! Сьогодні тих «активістів», які говорили про зраду на святі не було. Бо нема що сказати. Зате були щасливі хлопці та їхні сім’ї. Адже замість ділянок, за які їм три роки тому пропонували по 10-12 тисяч доларів, вони отримали двокімнатні квартири у затишному житловому комплексі», – додав Олександр Маркушин.

За словами мера Ірпеня, цей проєкт є прикладом успішної співпраці міста, ветеранів АТО та приватного бізнесу для усієї України. «Далі – здача наступних черг будівництва ЖК «Ібіс» та зведення будинків для наших бійців іншими будівельними компаніями, які беруть участь у проєкті. Дякую всім, хто долучився і вистояв! Зокрема, Антону Головенку та Діані Бондар, які всі ці роки горою столи за інтереси ветеранів! Ви – молодці! Окрема подяка компанії «Ібіс» за дотримання свого слова!», – зазначив Маркушин.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV