Два роки переховувався. У Білій Церкві затримано кримінального злодія

image
27 Грудня 2019, 16:46
Поділитися:

Поліцією Київщини, 26 грудня, було затримано кримінального авторитета на прізвисько «Лощ», який два роки переховувався від правосуддя. 

Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці

Затриманому 47-років, місце народження Кагарлик. Чоловік вже неодноразово відбував покарання за скоєння злочинів у місцях позбавлення волі та мав вплив у кримінальному світі.

У 2017 році в місті Кагарлик сталося вбивство учасника антитерористичної операції на Сході України. Нападника та безпосереднього виконавця вбивства тоді було затримано поліцією. Кримінальне провадження з обвинувальним вироком направлено вже до суду.

Але його поплічнику, який саме і був організатором нападу, вдалося зникнути. Працівники Кагарлицького відділення поліції одразу оголосили його в розшук та продовжували пошуки.

Перебуваючи в розшуку поліції, зловмисник вів конспіративний спосіб життя та постійно змінював місце приживання, що не дозволяло вийти на його слід. Однак зловмисника це не стримувало, і продовжував свою кримінальну діяльність. Тримав у страху жителів району та «кришував» гральний бізнес.

І все ж таки, поліціянти вдалось отримати оперативну інформацію про місце знаходження злодія та затримати злодія у Білій Церкві.

Саме зараз вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Міру запобіжного заходу для нього обере суд.

Інші новини міста. 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе Біла Церква, – підписуйтесь на канали 04563.com.ua у Telegram та Facebook!  

Джерело: Новости Білої Церкви